Kažnjeni i Slovaci / Fifa doživotno suspendirala suca

Image
Foto: khelnama.com

Prošlog mjeseca i Azijska nogometna federacija je doživotno kaznila Sabbagha, te zabranila pristup nogometnim stadionima.

28.1.2014.
20:53
khelnama.com
VOYO logo

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) doživotno je suspendirala libijskog suca Alija Sabbagha, koji je u travnju prošle godine u Singapuru namjestio rezultat utakmice u zamjenu za seksualne usluge.

Prošlog mjeseca i Azijska nogometna federacija je doživotno kaznila Sabbagha, te zabranila pristup nogometnim stadionima. Fifa je također desetogodišnju suspenziju Sabbaghovim pomoćnicima Aliju Eidu i Abdallahu Talebu proširila na globalnu razinu. Sabbagh i njegovi asistenti namjestili su jednu utakmicu Azijskog kupa u Singapuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom slučaju Fifa je kaznila trojicu nogometaša DAC Dunajske Strede zbog namještanja utakmica slovačkog prvenstva ove sezone, te jednog igrača niželigaša Moravanyja. Marian Dirnbach, član Moravanyja, te Marian Dirnbach iz Dunajske suspendirani su na 25 godina, a Tomas Huber iz Dunajske na 18 godina. Michal Dian, još jedan član Dunajske, kažnjen je zabranom igranja 18 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo