MENADŽER UNITEDA KOMPLIMENTIRA KATALONSKOJ MOMČADI / Ferguson impresioniran Barcelonom

Image

Svakoj momčadi predstavljaju veliku opasnost i s pravom ih svrstavaju među favorite LP, smatra Fergi.

30.3.2009.
18:35
VOYO logo

Sir Alex Ferguson, menadžer aktualnog europskog i engleskog prvaka Manchester Uniteda, impresioniran je igrama Barcelone ove sezone i upravo njih vidi kao glavne konkurente njegovoj momčadi za osvajanje Lige prvaka.

"Barcelona je kompaktna momčad, sjajno igra cijele sezone i svima njihova igra upada u oči. Njihova igra u prvom poluvremenu protiv Lyona (uzvratni dvoboj osmine finala koji je Barca na Camp Nou dobila 5-2) bila je briljantna. Još nije ni počeo dvoboj, a već su četiri gola utrpali. Svakoj momčadi predstavljaju veliku opasnost i s pravom ih svrstavaju među favorite", rekao je Ferguson i tada je komentirao omjer snaga u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Engleske momčadi dokazale su snagu Premier lige proteklih godina. Prošle sezone imali smo tri momčadi u četvrtfinalu i dvije u finalu, a godinu ranije tri u polufinalu i jednu u finalu. Ali ne dolazi jedina prijetnja od engleskih klubova, velika opasnost prijeti od Barcelone".

"U odnosu na protekle sezone (pod Rijkaardom) mislim da ove (pod Guardiolom) Barcelona igra čvršće u obrani. To nije nikakva kritika na Rijkaardov račun, ali mislim da je Guardiola približio igračima činjenicu da je obrana jednako važna kao napad", zaključio je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb je odredio da se Barcelona i Manchester United i teoretski ne mogu sastati prije velikog finala u Rimu 28. svibnja, a to je finale koji mnogi nogometni sladokusci priželjkuju zbog atraktivnog stila igre obaju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo