IAKO NEMA PONUDE ARSENALU / Fabregas želi što prije u Barcelonu

Image

"Imam osjećaj da ga Englezi ne žele prodati, no na kraju će morati popustiti i dozvoliti njegov odlazak", kaže otac i menadžer nogometaša.

25.5.2010.
16:32
VOYO logo

Kapetan Arsenala Cesc Fabregas želi što prije okončati transfer u Barcelonu, ako je vjerovati riječima njegovog menadžera ali i oca Francesca Fabregasa.

"Arsenal treba poštovati želje igrača. Pregovori Arsenala i Barcelone bit će dugi, obje strane će održati više sastanaka jer je stvar vrlo komplicirana, pojasnio je Fabregas stariji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cesc Fabregas se povezuje s Barcelonom duže vrijeme, a dogovore li se klubovi, mogao bi vrlo brzo, možda prije SP-a vratiti u klub iz kojeg je otišao kad mu je bilo 16 godina.

"Imam osjećaj da ga Englezi ne žele prodati, no na kraju će morati popustiti i dozvoliti njegov odlazak", kaže otac nogometaša i dodaje kako se Cesc sada koncentrira na španjolsku reprezentaciju i SP "te da se nada kako će transfer biti okončan čim prije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su pregovori započeli, Barcelona još nije odaslala službenu ponudu. Generalni direktor Barcelone Joan Oliver potvrdio je da su pregovori tek u začetku i da je Arsenal obaviješten o namjerama katalonskog kluba te da pregovori mogu trajati sve do kraja kolovoza kada je kraj termina za registraciju nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo