MIRAN PRED KAMERAMA / Evo što je Mourinho rekao nakon velike utakmice

Image
Foto: PIXSELL

Trener Real Madrida je izjavio kako je odlilčna utakmica na Santiago Bernabeu protekla baš onako kako je očekivao. I dalje je optimisti i uvjeren je da njegovi igrači na Old Traffordu mogu zabiti više od jednog pogotka. 'Kao što sam već prije rekao, šanse su 50-50", naglasio je Jose Mourinho.

14.2.2013.
9:59
PIXSELL
VOYO logo

Iako je tijekom utakmice znao 'podivljati' u svom stilu, nakon remija (1:1) protiv Manchester Uniteda Jose Mourinho bio je prilično miran pred kamerama.

"Ovo nije iznenađenje, ni kako je protekla sama utakmica, ni rezultat. To sam i očekivao. Sve je vrlo otvoreno za uzvartni susret. Pobjednik ovog dvoboja neće se znati sve do posljednje minute", rekao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li momčad Alexa Fergusona sada u prednosti, Mourinho je odlučno to odbacio.
"Ma ne, nemaju prednosti, mi tamo možemo zabiti više od jednog gola. Kao što sam rekao i prije ove utakmice, šanse su i dalje 50-50", dodao je trener Reala.

Image
Foto: Pixsell

"Moji su igrači dali sve od sebe, bila je to teška utakmica. Već na početku utakmice pogodili smo stativu, a oni su nam zabili gol ni iz čega. Bilo je psihološki teško vratiti se nakon 0:1, ali smo uspjeli. Ponavljam, sve je još otvoreno, a mi u Manchesterzu možemo zabiti više od jednog gola", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo