Velika podrška / Evo na čemu je najskuplji nogometaš svijeta zahvalan Modriću

Image
Foto: Instagram

Realovac je otkrio kako mu je Luka bio velika podrška kad je dolazio u kraljevski klub te da mu je na tome veoma zahvalan.

16.5.2014.
12:26
Instagram
VOYO logo

Gareth Bale je novinarima otkrio kako mu je Luka Modrić najviše pomogao u prilagodbi na Madrid kad je prošlog ljeta stigao iz Tottenhama u Real Madrid.

"Modrić mi je puno pomogao. Zajedno smo igrali pet godina u Londonu i tamo smo se jako dobro slagali. Tako je Luka bio veliki plus za mene kad sam dolazio u Real", otkrio je Velšanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam s njime razgovarao o svemu. Kad je on dolazio u Madrid, nije tamo nikoga poznavao pa mu je bilo teško prvu godinu. To što je on bio tamo, pomoglo mi je da se brže prilagodim, preko njega sam upao u društvo, imao sam se s kime družiti umjesto da budem usamljen. Bio mi je od velike pomoći i na terenu. Vrlo sam mu zahvalan", rekao je Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Luka, ali i neki drugi igrači pomogli su mi da nađem smještaj, odlučim gdje ću živjeti, i s time sam zadovoljan. Sretan sam u Madridu i nadam se da ću ovdje dugo ostati", dodao je Realovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo