WALES JE PREKRIŽEN / Evo kako je s(p)retnu pobjedu komentirao izbornik Štimac

Image
Foto: PIXSELL

'Modrić neće igrati protiv Škotske, ali to nije smak svijeta. Pa i Wales je igrao drugo poluvrijeme protiv Škotske bez Balea, pa su ipak pobijedili', zaključio je Štimac.

27.3.2013.
6:55
PIXSELL
VOYO logo

SWANSEA - Bojao sam se ove utakmice jer se na nama itekako osjetio umor i emocionalno pražnjenje nakon pobjede nad Srbijom, kazao je nakon pobjede kod Walesa (2:1) izbornik hrvatske nogometne reprezentacije IgorŠtimac.

Kakav preokret u Walesu: Lovren i Dudu donijeli Hrvatskoj tri boda!

"Po prvi puta smo imali iskustvo da smo jurili zaostatak i nije bilo nimalo lako. Wales je bio jako raspoložen, Bale je pokazao klasu, ali su i njegovi suigrači bili silno raspoloženi večeras. Bilo je važno ući u utakmicu na dobar način, a mi to nismo učinili. Mi u prvom dijelu nismo imali preciznost, brzinu i protok lopte. Srećom, probudili smo se zadnjih pola sata i dobili utakmicu. Badelj je bio danas indisponiran od samog početka, pa smo zakazali tamo gdje smo trebali imati svježeg igrača. Pogodili smo s promjenama i zasluženo dobili", kazao je Štimac, koje ne brine činjenica da LukaModrić neće igrati protiv Škotske u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić neće igrati protiv Škotske, ali to nije smak svijeta. Pa i Wales je igrao drugo poluvrijeme protiv Škotske bez Balea, pa su ipak pobijedili", zaključio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DejanLovren se pretvorio u junaka utakmice jer je njegov šut u 77. minuti donio izjednačenje, a u prvom dijelu je upravo on napravio kazneni udarac iz kojeg su Velšani poveli.

"Ipak je bio kazneni udarac, priznajem. Puno smo griješili u prvom dijelu, a u drugom smo pokazali karakter i promijenili sustav igre što je rezultiralo pobjedom. S ovakvim se pobjedama ide na SP", kazao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo