IZBORNIK ŽESTOK / 'Zakinuti smo za penal sto posto, a nije mi jasno što je sudac napravio na kraju utakmice'

Image

Utakmicu s Česima obilježile su dvije sporne sudačke odluke

19.6.2021.
14:41
VOYO logo

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić održao je u subotu konferenciju za medije na kojoj je govorio o remiju s Češkom, odnosno razlozima novog posrtaja reprezentacije te o nadolazećoj i odlučujućoj utakmici sa Škotskom.

Hrvatska je do sada na Euru odigrala dvije utakmice, prvo je poražena od Engleza na Wembleyju s 1:0, a zatim je remizirala na Hampden parku sa Češkom 1:1 i nalazi se na trećem mjestu skupine D s jednom osvojenim bodom. Utakmica sa Škotskom na rasporedu je u utorak, a Hrvatskoj za prolazak dalje treba pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆ NA PRESICI /

'Nisam sretan niti se osjećam komforno. Nije Hrvatska onakva kakvu sam zamišljao i htio...'

Image
DALIĆ NA PRESICI /

'Nisam sretan niti se osjećam komforno. Nije Hrvatska onakva kakvu sam zamišljao i htio...'

Utakmicu s Česima obilježile su dvije sporne sudačke odluke. Prva je bila dosuđivanje jedanaesterca za Češku. Dejan Lovren je skočio i slučajno laktom pogodio Patricka Schicka u glavu, ali bio je to normalan skok samo je Čeh naletio. Lovren mu je raskrvario nos i sudac je uz pomoć VAR-a donio odluku o penalu, a Lovren je još dobio žuti karton.

'Nije mi to jasno'

Dalić je prvo ustvrdio kako to uopće nije bio penal jer Lovren jednostavno tako skače i bilo je slučajno, a onda je kasnije kazao sljedeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne komentiram suđenje i ne bavim se time. Zakinuti smo za jedanaesterac 100 posto jer Lovren nije kriv nije imao namjeru, igrač se zabio u njega u skoku, on ne može skočiti s rukama uz tijelo, a sudac je rekao da je igrao neoprezno i svirao je penal. To mi nije jasno", rekao je Dalić.

Zatim je komentirao i to što je sudac svirao kraj 20 sekundi prerano i to kada je Hrvatska imala loptu duboko na polovici Čeha. "I to sviranje kraja, lopta je bila kod nas na njihovih 16 metara i bilo je pola minute do kraja, a on nama svira kraj. Ali, nije sudac razlog zašto nismo pobijedili'', zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo