ORŠIĆ OTVORIO DUŠU / 'Lagao bih kad bih kazao da nisam bio ljutit zbog toga. Samo toliko bih rekao o tome'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bio je kreator velikog povratka protiv Španjolske

30.6.2021.
11:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamov krilni napadač Mislav Oršić odigrao je na Europskom prvenstvu nešto malo više od 50 minuta. Izbornik Zlatko Dalić prednost je na njegovoj poziciji dao Ivanu Perišiću, a kad je ostao bez njega Anti Rebiću umjesto kojeg je ušao u 67. minuti utakmice osmine finala Eura sa Španjolskom.

Image
PITANJE SVIH PITANJA /

Zašto Mislav Oršić nije jučer igrao od prve minute?

Image
PITANJE SVIH PITANJA /

Zašto Mislav Oršić nije jučer igrao od prve minute?

I pokazao je da se izbornik na njega može osloniti i da je on budućnost reprezentacije. Zabio je jedan pogodak i asistirao za još jedan Mariju Pašaliću te tako omogućio Vatrenima veliki povratak s 3:1 na 3.3 i dao im priliku da se u produžetku bore za četvrtfinale. Nažalost, Furija je kaznila Kramarićev promašaj i prošla dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oršić je sada u razgovoru za SN ispričao kako se osjećao dok je utakmice promatrao s tribina i klupe.

Poštovao odluku

"Lagao bih kad bih kazao da mi nije bilo žao i da nisam bio ljutit! Međutim, poštovao sam odluku izbornika. On je donio odluku da dvaput odem na tribinu, da jednom budem na klupi. Ha, netko je morao biti na tribini... Samo toliko bih rekao o tome", rekao je te prokomentirao veliku podršku nogometne javnosti koju je imao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, vidio sam sve to i bilo mi je jako drago zbog toga. Navijači su me željeli vidjeti u sastavu, a kad te traže navijači, onda moraš biti sretan. Nisam u tim trenucima znao kako uopće razmišljati, zapravo sam bio malo iznenađen tolikom podrškom. No, moram priznati da mi je zaista bilo drago što me navijači cijene i žele vidjeti na terenu", dodao je pa se osvrnuo na svoj nastup protiv Španjolske.

"Da znate samo kako sam bio napaljen kad sam ušao u igru... Do tada nisam ništa odigrao, jedva sam čekao dobiti neke minute da nešto pokušam napraviti", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo