ŠTO BI MU TO TREBALO ZNAČITI? / Izbornik Engleske zabrinuo izjavama uoči velikog okršaja s Hrvatskom na Euru

Image
7.6.2021.
23:25
VOYO logo

Izbornik engleske nogometne reprezentacije, Gareth Southgate, nije bio pretjerano zadovoljan nakon što je njegova momčad svladala Rumunjsku u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Eura sa svega 1:0 i to golom Marcusa Rashforda iz kaznenog udarca.

"Ne sviđa mi se kako smo igrali bez lopte. Nismo bili disciplinirani u obrani, povratna trka nije bila dobra. Vezni red je bio razvučen i obrana je bila pod prevelikim pritiskom, morala je pokrivati više prostora nego što treba", rekao je Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska slovi za glavnog favorita Eura uz Francusku, pa su stoga riječi Southgatea poprilično zabrinjavajuće. "Bez sumnje ima prostora za napredak. Puno je posla pred nama. Ne smijemo dopustiti protivnicima ovoliko šansi koliko smo dopustili Rumunjskoj i očekivati da ćemo proći nekažnjeno", rekao je Southgate.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Problemi sa sastavom

Southgate još uvijek nije siguran koju će postavu koristiti za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolja momčad za Hrvatsku možda nije najbolja momčad za Škotsku. Moramo biti sigurni da ćemo donijeti dobre odluke", istaknuo je Southgate koji je uoči Eura ostao bez Masona Greenwooda i Trenta Alexander-Arnolda, dvojice vrlo važnih igrača.

"Svaki put u zadnjih 12 mjeseci kad bih napisao sastav na papir morao sam ga obrisati jer smo ostajali bez igrača. Jedva čekam imati konačnu postavu, nadam se da neće biti problema s ozljedama i bolestima u idućim danima", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo