'KAO DA MI JE NETKO RASPARAO TRBUH' / Southgate se dan nakon poraza pojavio pred novinarima i odgovorio na pitanje ostaje li engleski izbornik

Image
Foto: Profimedia

Tri lava po prvi put su igrala u finalu Eura

12.7.2021.
13:50
Profimedia
VOYO logo

Engleski izbornik Gareth Southgate izjavio je u ponedjeljak da mu treba vremena za razmišljanje prije potpisivanja novog ugovora za ostanak na klupi Tri lava, nakon što je njegova reprezentacija na jedanaesterce poražena u finalu Europskog prvenstva od Italije.

Izvršni direktor Engleskog nogometnog saveza Mark Bullingham tijekom turnira je izjavio da Southgateu želi ponuditi novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sad nije primjereno vrijeme da razmišljam o bilo čemu", izjavio je engleski izbornik u ponedjeljak na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se kvalificirati za Katar, ali potrebno mi je malo vremena da se odmaknem od svega, pogledam utakmicu i osvrnem se na cijelu turnir. Potreban mi je odmor. Iznimno je iskustvo voditi svoju zemlju na ovakvim natjecanjima, ali to i umara pa mi se sada moram odmoriti", rekao je Southgate.

"Ovo je bio iskorak u pravom smjeru. Stigli smo do finala, ali nismo uspjeli ostvariti krajnji cilj. Bili smo tako blizu i zato je ovo još boli. Osjećam se kao da mi je netko jutros rasparao trbuh", dodao je i završio u pozitivnom tonu i nadi da će reprezentacija nastaviti gdje je stala tko god bio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo