RONALDO DIVLJAO NA PRESICI / Pogledajte što je prvo Portugalac napravio kad je stao pred novinare i kako je odgovorio na pitanje ostaje li u Juventusu

Image
Foto: Profimedia

Slavni nogometaš nije bio sretan s onime što ga je dočekalo na stolu

14.6.2021.
22:08
Profimedia
VOYO logo

Portugal, aktualni prvak Europe, u utorak kreće u obranu naslov protiv Mađarske. Utakmica se igra u Budimpešti gdje je dozvoljen puni kapacitet stadiona te se očekuje 60 tisuća ljudi na tribinama Puškaš Arene. Oči cijelog svijeta bit će u tom trenutku uperena u kapetana Portugala Cristiana Ronalda, kojem je ovo možda posljednji nastup na Euru.

Dan prije utakmice upravo je zvijezda Juventusa stala pred novinare. Odmah je napravio show. Po dolasku u press zonu prvo je maknuo dvije boce Coca-Cole, jednog od sponzora Eura. Izvadio je potom svoju bocu vode i poručio: 'Pijte vodu.' Tu situaciju možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato, Portugalac vodi izrazito zdrav život i nije miljenik gaziranih napitaka. Krajem prošle godine to je dao do znanja kad su ga pitali o njegovom sinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo hoće li i postati veliki nogometaš. Ponekad pije Coca-Colu i jede čips što me jako nervira i on to zna. Nekad mu kažem da nakon trčanja uskoči u mrzlu vodu kako bi se bolje oporavio. On kaže da mu je to prehladno. U redu je, ima tek deset godina", kazao je svojevremeno Portugalac.

klupska budućnost

Osim gaziranog napitka dosta je burno reagirao i na pitanje o Juventusu i tome hoće li ostati ili preseliti u neki drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igram na vrhunskom nivou već 18 godina, ali to mi ne predstavlja neki problem. Da imam 18 ili 19 godina sigurno ne bih spavao od uzbuđenja i razmišljanja o svojoj budućnosti. Sada je situacija drugačija. Imam 36 godina i nije mi važno sada ostajem ili napuštam Juventus", rekao je Ronaldo i dodao:

"Što god se dogodi bit će najbolje za obje strane. Sada sam fokusiran samo na Euro i želim da ga osvojimo. Optimistični smo i želim da imamo pozitivno razmišljanje od prve do zadnje utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo