veliki uspjeh / Enrico Marotti osvojio europsko zlato

Image
Foto: Press

Enrico Marotti pobjednik je Euro Grand Prixa u jedrenju na dasci u najzahtjevnijoj disciplini – slalom

26.8.2017.
20:20
Press
VOYO logo

Nakon četiri dana natjecanja na Euro Grand Prixu koji se održavao od 22. do 26. kolovoza u Bolu na Braču, dvadesetšestogodišnji Riječanin Enrico Marotti osvojio je zlato, te je time još jednom dokazao svoju superiornost u najzahtjevnijoj disciplini u jedrenju na dasci – slalomu.

''Divan je osjećaj pobjediti pred vlastitom publikom. Nakon prošlogodišnjeg drugog mjesta naporno sam vježbao s mentalnim trenerom Petrom Nikolićem kako bi ove godine bio još bolji. Trener mi je bio ogromna potpora i bez njega sigurno nebi mogao ostvariti dobar rezultat. Drago mi je da nas je vjetar poslužio i da sam se i ove godine popeo na pobjedničko postolje baš na Braču pred domaćom publikom.'', izjavio je Marotti koji je prošle godine postao viceprvak svijeta upravo u Bolu na Braču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, dvadesetšestogodišnji Enrico Marotti ostvario je povijesni rezultat prošle godine u Bolu na Braču kada je kao prvi Hrvat ikada postao viceprvak svijeta u jedrenju na dasci u atraktivnoj i najzahtjevnijoj disciplini slalom. Marotti se tako do sada okitio, pored titule europskog prvaka, svjetskog viceprvaka i najnovijom, prvak Euro Grand Prixa.

Euro Grand Prix koji se ovih dana održavao u Bolu na Braču organizira IFCA (International Windsurfing Association) organizacija koja je zaslužna i za organizaciju europskog i svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo