SOUTHGATE SIPAO KOMPLIMENTE NA RAČUN VATRENIH: / 'Pobjeda nad Španjolskom sve govori o njima, Hrvati su pravi ratnici'

Image
Foto: AFP

U nedjelju će se odlučivati o tome tko će otići na završni turnir Lige nacija.

17.11.2018.
10:08
AFP
VOYO logo

Engleski nogometni izbornik GarethSouthgate biranim je riječima govorio o Vatrenima nakon što su izabranici Zlatka Dalića srušili moćnu Španjolsku na Maksimiru. Hrvatske će upravo s Engleskom u nedjelju u 15 sati na Wembleyu odigrati još jednu povijesnu utakmicu.

Znaju sve o Vatrenima

"Pogledat ćemo njihovu utakmcu sa Španjolskom, ali već sve znamo o Hrvatskoj i njhovom sjajnom mentalitetu i odlučnosti. Znamo i koliko će ih podignuti pobjeda nad Španjolskom. Mislim da jedva čekaju utakmicu na Wembleyu. Znali smo da je utakmica bez navijača za njih bila teška kao i nama. Oni imaju stvarno velike igrače koji će s oduševljenjem dočekati izazov na krcatom Wembleyu, a i mi isto tako moramo uživati u njemu", poručio je Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da su moji igrači s uzbuđenjem dočekali rezultat iz Zagreba i svjesni su da sada mogu nešto napraviti nego da igraju samo zbog ponosa. Ljudi pričaju o Euro kvalifikacijama 2007. kada smo izgubili od Hrvatske, ali ova utakmica nema veze s tom. Želimo dokazati da smo nešto naučili od one utakmice na SP-u i da smo napredovali. Igramo protiv momčadi koju jako poštujemo. Imaju momčad sastavljenu od pravih sportaša i ratnika. Pokazali su to protiv Španjolske. Izgubili su prije dva mjeseca 6-0, da bi sada slavili u 93. minuti. To govori dosta toga o njihovom mentalitetu i kvaliteti. Bit će to sjajna utakmica", rekao je Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo