LOPOVA SNIMALA KAMERA / Engleska legenda uživo prenosila provalu u svoju kuću!?

Image
Foto: Twitter

Prije nego što je prošloga vikenda debitirao za Stoke City, legendarni engleski napadač Michael Owen je u petak gledao neuobičajeni program na svojoj televiziji. Putem nadzornih kamera je mogao vidjeti kako mu netko pokušava ući u - kuću.

18.9.2012.
13:08
Twitter
VOYO logo

Ni sam napadač Stoke Cityja nije baš siguran jesu li provalnici pomislili da je u karanteni s momčadi ili uopće nisu razmišljali kada su se odlučili na pljačku, ali Owen ih je cijelo vrijeme pratio putem nadzornih kamera, te na vrijeme obavijestio policiju.

I to nije sve. Legendarni engleski napadač je na svom Twitter profilu uživo prenosio tijek pokušaja pljačke te je odmah objavio fotografije kada je primijetio da mu netko pokušava provaliti na imanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odličan program na TV-u večeras. Upravo gledam nekog momka kako sat vremena pokušava upasti u moje dvorište", počeo je Owen svoj prijenos uživo na Twitteru.

Image
Foto: Twitter

"Došla je policija, a on se sakrio među drveće. Zatim su policajci ušli i nakon pet minuta pobjegao je do svojeg kombija i sakrio se u prtljažnik. Upravo gledam kako ga policija pokušava izvući iz vozila i umirem do smijeha", samo su neki od tweetova koje je friški napadač Stoke Cityja objavio tijekom tog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, kao uglađeni gospodin, Owen se na kraju zahvalio policiji na energičnoj i pravovremenoj reakciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo