SAMO ZA RTL DANAS / EKSKLUZIVNO: Ćiro žestoko uzvratio kumu Mamiću!

Ne treba posebno naglašavati da je popularni Ćiro bio šokiran izjavom prvog čovjeka Dinama što se zorno moglo vidjeti pred kamerama RTL-a Danas.

13.11.2012.
19:05
VOYO logo

Nismo dugo čekali na odgovor MiroslavaBlaževića na Mamićeve optužbe kako novi trener Zagreba pljuje u tanjur iz kojeg je jeo desetljećima. Ne treba posebno naglašavati da je popularni Ćiro bio šokiran izjavom prvog čovjeka Dinama što se zorno moglo vidjeti pred kamerama RTL-a Danas.

Pogledajte Mamićevu 'poslanicu': Ljudi, pa 'ajmo zaustaviti ovo ludilo!

"On će meni to govoriti. Meni koji sam tanjur hrvatskog nogometa stvarao. I ti, Mamiću, pljuješ njega, a ne ja. Ti tako grozno pljuješ u taj tanjur da ga ja moram brisati u ovim poznim godinama", nije štedio Mamića 'trener svih trenera'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih bio sretan da je moj kum Zdravko Mamić vodio Dinamo i hrvatski nogomet na način da ja poslije mogu reći - svaka čast. Ali kako ću kad je rasprodao toliko igrača, od Dinama napravio blamažu, a sad se diči time što je ušao u Ligu prvaka u kojoj nas je obrukao dozlaboga. Ne Zagreb, ne Dinamo, već Hrvatsku u cijelosti!", rekao je Ćiro za RTL Danas.

Što je još ekskluzivno izjavio Ćiro Blažević pogledajte u video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo