poraz u prvom kolu /

Egipatski izbornik: 'Nismo htjeli riskirati sa Salahom, nije izgledao dobro'

Image
Foto: AP Images

Izbornici Egipta i Urugvaja, te strijelac pobjedonosnog pogotka iz urugvajskih redova Jose Gimenez, ponudili su svoje dojmove nakon utakmice

15.6.2018.
17:27
AP Images
VOYO logo

U drugoj utakmici prvog kola skupine A na SP-u u Rusiji Urugvaj je pogotkom Gimeneza u 89. minuti susreta upisao pobjedu nad Egiptom. 

"Mohamed Salah nije igrao na današnjoj utakmici s Urugvajem jer nismo željeli riskirati. Salah je jučer na na treningu izgledao sjajno, ali poslije treninga baš i ne. On će imati važnu ulogu u budućim utakmicama. Mislim da će biti spreman za sljedeću. Ako i ne zaigra, Egipat ima dobru momčad. Ovaj nesretni poraz nas neće omesti u nadama u prolaz skupine", izjavio je nakon utakmice izbornik Egipta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je prokomentirao i urugvajski izbornik Oscar Tabarez. 

"Uvijek sam govorio da je vrlo važno započeti prvenstvo s pobjedom. Utakmice Svjetskog prvenstva uvijek se igraju na nož, kao da je pitanje života ili smrti. Mi smo preživjeli Egipat, sad nam slijedi borba s Rusima i Saudijcima. Ne znam bi li sa Salahom Egipat bolje prošao, pogledajte danas Suareza koji nije imao sreće, a neki drugi dan bi na ovoj utakmici zabio hat-trick".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaslužili smo pobjedu jer smo promašili barem pet velikih prilika. Nismo potcijenili Egipat bez Salaha, branili su se dobro. Srećom, ja sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme", prokomentirao je strijelac jedinog pogotka Jose Gimenez.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo