BALIĆ I MODRIĆ NA TRIBINAMA / Egipat je prošlost, Kauboji se okreću Španjolcima

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavlja nizati pobjede na svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. U susretu 4. kola D skupine pobijedila je Egipat 24:20 (11:9) upisavši i četvrtu pobjedu.

17.1.2013.
22:49
PIXSELL
VOYO logo

MADRID - Ovim trijumfom Hrvatska je osigurala najmanje drugo mjesto u skupini, a za prvu poziciju borit će se protiv Španjolske u subotu u 19.00 sati u Madridu. U slučaju neodlučenog ishoda 'jedinica' bi pripala Španjolcima zbog bolje razlike pogodaka.

Najefikasniji igrači u hrvatskim redovima bili su ManuelŠtrlek i IvanČupić sa po četiri gola, dok je MirkoAlilović sakupio 15 obrana. Egipat su predvodili AhmedMostafa sa osam i MohamedMamdouh sa pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu hrvatskih rukometaša na tribinama dvorane 'Caja Magica' pratio je veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i Real Madrida LukaModrić sa suprugom, te IvanoBalić kojeg Goluža nije vodio na svjetsku smotru.

U ostalim susretima iz naše skupine Španjolska je pobijedila Mađarsku 28:22, dok je Alžir bio bolji od Australije 39:15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Španjolska i Hrvatska sa po osam bodova, Mađarska ima četiri, Alžir tri, a Egipat jedan bod. Na začelju je Australija bez bodova.

U susretima posljednjeg, petog kola u petak, 19. siječnja sastaju se Egipat - Australija (16:45), Hrvatska - Španjolska (19:00) i Mađarska - Alžir (21:15).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo