Dobrodošli u poljudski pakao / 'E, baš me zanima kako će Englezi igrati u Splitu'

Image

Splićani su na stadionu Britannia upisali minimalni poraz (0:1) iako je u određenim trenucima utakmice njihova obrana opasno visjela. Uzvrat na Poljud, najavljuju u Hajduku, bit će sasvim druga priča.

29.7.2011.
12:19
VOYO logo

Odmah po završetku prvog dvoboja 3. pretkola Europske lige, u kojem je Stoke City pogotkom Jonathan Walters već u 3. minuti osigurao minimalnu pobjedu, igrači Hajduka su se zapitali kako će izgledati splitski uzvrat.

Naime, engleska je momčad 'ubila' Splićane stalnim ubacivanjima lopte u šesnaesterac, pogotovo dalekometnim izvođenjima auta od strane bivšeg bacača koplja Roryja Delapa. Svaki put je bila panika u šesnaestercu, no srećom - Subašić je tek jednom kapitulirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš nas zanima kako će Stoke igrati u Splitu, to smo se odmah pitali po završetku utakmice, to ne može biti opet ovakva utakmica. Šteta je da smo onako rano primili gol koji nas bitno presjekao i poremetio. Na kraju je dobro ispalo i na Poljudu imamo šansu da ih eliminiramo. Bit će to druga pjesma", najavio je mladi napadač Ante Vukušić.

"Dočekali smo drugu utakmicu u Splitu živi i zdravi i to će biti drugi, sasvim drugačiji meč. Ne, nisam htio previše riskirati, zašto bih, nije ovo jedna jedina utakmica pa da morao preokrenuti, igraju se dvije, ostavimo to za naše poluvrijeme. Bolje je sačuvati 0:1 nego riskirati. Kako da izvadim bilo koga od trojice igrača sa sredine terena i poremetim balans koji smo napokon pronašli", zadovoljan je bio trener Krasimir Balakov, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo