IGRAČ UTAKMICE

DŽOMBA BIJESAN ZBOG PRIČA O DUVNJAKU: ‘Jednostavno mi nije jasno čemu to’

Hrvatska muška rukometna reprezentacija svoj nastup u skupini C na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj otvorila je 28-23 (12-11) pobjedom protiv Saudijske Arabije.

Iako se očekivalo da će Hrvatska lako do pobjede, ona je na kraju došla uz dosta muke.

NA KRAJU IPAK DOBRO: Hrvatska pobjedom protiv Saudijaca otvorila nastup na Svjetskom prvenstvu

“U napadu je bilo grča i nervoze. Desna strana i igra na Horvata nije postojala. Igrali smo tek toliko da pobijedimo”, rekao je Mirza Džomba, stručni komentator RTL-a.

BABIĆ ZADOVOLJAN POBJEDOM, NE I SUĐENJEM: ‘Brzina nam je prednost i mana, a vidjet ćemo hoće li sutra David pobijediti Golijata’

Goran Šprem je dodao kako i on misli da Hrvatska nije igrala najbolje te da će subotnji ogled s Mađarskom biti znatno teži.

IGRAČI SLOŽNI: ‘Ovo nije bilo dobro, ali pobjeda nije dolazila u pitanje. Protiv Mađara moramo bolje’

Džomba smatra i kako je kod Hrvatske najslabija strana bila vanjska linija.

“Previše je bilo grešaka. Bez vanjskog šuta danas se nikoga ne može pobijediti. Cindrić je pokazao da zna i uvjeren sam da može zamijeniti Duvnjaka”, kazao je Džomba.

Ono što je posebno zasmetalo obojicu je priča oko Duvnjaka.

“Previše se govori da je umoran, potrošen i tako dalje. Uvijek se priča kako ga moramo štedjeti i odmarati. Nije mi jasno čemu to. On je ponajbolji igrač Bundeslige i ako on Nije naviknut na žestok ritam onda ne znam tko jest. Ne mora svaku utakmicu igrati od prve do zadnje minute, ali treba stati na kraju pričama o poštedi”, poručio je bivši hrvatski reprezentativac.

“Ako ga se već želi odmoriti ne razumijem zašto ga se troši u obrani 5-1. Njegovu poziciju prednjeg mogu igrati Cindrić, Mihić i Jotić. Neka Duvnjak igra u napadu je je u tom možda i najbolji na svijetu”, dodao je Šprem.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr