kapetan utučen / Duvnjak: 'Previše smo griješili, ovo je šok, ne znam što bih vam rekao'

Kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak najveći uzrok poraza vidi u prevelikom broju tehničih pogrešaka

20.1.2019.
20:08
VOYO logo

U prvom susretu drugog kruga svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, hrvatska reprezentacija je u Kölnu neočekivano izgubila od Brazila 26:29 (13:17) ugrozivši plasmanu u polufinale.

Kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak najveći uzrok poraza vidi u prevelikom broju tehničih pogrešaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušli smo loše u utakmicu, imali smo puno tehničkih grešaka, čak 10 u prvom poluvremenu ako se ne varam i mislim da je to najveći razlog zašto smo danas izgubili. Šteta, ovo je šok za nas. Imali smo sve u svojim rukama, sad moramo dobiti dvije teške utakmice za polufinale. Ne znam što bih rekao više nakon ovako loše utakmice." 

Brazilci ih, kaže Duvnjak, ničime nisu iznenadili, a ono čime je posebno razočaran je naš učinak u obrani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već smo spominjali da nam je Brazil stvorio puno problema u Kataru, igraju jako nezgodnu i duboku obranu. Nisu oni nas s ničim iznenadili, naša obrana nije funkcionirala, primili smo 17 pogodaka u prvom poluvremenu, to je previše. Drugo poluvrijeme smo se probali vratiti i došli smo na jedan razlike. Nije išlo i mogu samo čestitati Brazilu, a mi se moramo okrenuti sutrašnjoj utakmici protiv Njemačke."

Susret protiv Njemačke bit će posebno težak, što zbog renomea te reprezentacije, što zbog činjenice da igraju pred domaćim navijačima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, bit će jako teško. To je lijepo u sportu, što te uvijek čeka novi izazov, pa tako i nas sutra. Moramo pogledati svoje greške i sutra ih popraviti i odigrati najbolje što znamo." 

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo