osvrt kapetana / Duvnjak nakon pobjede: 'Pokazali smo karakter, ali bolje od ovoga moramo!'

Duvnjak je nakon utakmice rekao kako je momčad pokazala karakter, ali i kako je jasno da se mora bolje

11.1.2019.
19:54
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u prvoj je utakmici Svjetskog prvenstva Münchenu svladala island 31:27 i tako pobjedom otvorila turnir.

Domagoj Duvnjak nakon utakmice je rekao kako je njegova momčad pokazala karakter, ali i kako je jasno da se bolje od ovoga mora! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pao je Island na početku prvenstva, znali smo da će biti teška utakmica. Nakon sjajnog početka drugog dijela činilo se da je gotovo, no Island se ponovno vratio. Pokazali ste da dva puta možete slomiti Island. 

"Da, bilo je jako teška utakmica. Nismo bez veze govorili 20 dana da je Island opasan, igraju dobar rukomet, Palmarsson je vanserijski igrač, radio nam je stvarno velike probleme. Loše smo obrambeno krenuli u utakmicu, svaki njihov prolaz je završio s golom, previše smo golova primili. U završnici prvog dijela smo bolje odigrali, u drugom dijelu uslijedio je novi pad, a zatim u posljendjih 10 minuta opet prava igra. Mislim da smo pokazali karakter, to je najvažnije. Čestitam ekipi, jedna jako važna pobjeda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Island je odigrao odlično, što znači da i Hrvatska igra dobro. 

"Mi možemo i jednostavno moramo bolje. Obrambeno nismo bili gusti, nismo bili na nivou i Islanđani su nas razvukli. Imamo sada Japan, ne podcjenjujemo ih ali to moramo dobiti. Odmah dan nakon Makedonija, ništa, nastavljamo dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo