komentar kapetana /

Duvnjak: 'Iako smo se nadali većim stvarima, moramo biti sretni, bit će još prilika!'

Hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak bio je izrazito ponosan na svoju momčad nakon pobjede nad Francuskom

23.1.2019.
20:28
VOYO logo

Hrvatski rukometaši pobijedili su Francusku s 23:20 u posljednjem dvoboju grupne faze odigranom u srijedu u Kolnu, a naša je reprezentacija tako osigurala treću poziciju u skupini I, koja joj donosi utakmicu za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

Hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak bio je izrazito ponosan na svoju momčad, istaknuvši kako ovakvu pobjedu može izboriti samo ekipa s karakterom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Pobjeda u najvažnijem trenutku: Hrvatska svladala svjetske prvake i izborila kvalifikacije za Tokio

Image

Pobjeda u najvažnijem trenutku: Hrvatska svladala svjetske prvake i izborila kvalifikacije za Tokio

"Sretni smo, puno sretniji nego prekjučer i nakon utakmice protiv Brazila. Jako dobra utakmica, odlično smo odigrali obranu, Šego je sjajno branio, primili smo samo 20 golova. Nakon onakva dva poraza se vratiti i odigrati mušku utakmicu stvarno nije lako. To mogu samo ekipe s karakterom."

'Šteta utakmice s Brazilom'

"Nama je ovo bila jako bitna utakmica, utakmica za Olimpijske igre što je velika stvar za hrvatski rukomet i svakog sportaša. Mi smo prava klapa, naravno da je uvijek teško nakon poraza, ali uvijek se nekako skupimo damo zadnji atom snage i mislim da smo danas opet to ponovili. Šteta utakmice s Brazilom, jedan loš dan na cijelom prvenstvu nam je sve odredio. Nadam se da će biti još prilika." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dule će na kraju podvući kako s obzirom na ciljeve prije prvenstva moraju biti spretni. 

"Prije prvenstva smo govorili da ovdje ima 7,8 ekipa koje su odlične i koje mogu svakoga dobiti. To se pokazalo i na prvenstvu, dobili smo svjetske i europske prvake, izgubili od Brazila, eto to je tako u sportu. Od prve do zadnje minute nije išlo i prokockali smo polufinale. Ali igramo za 5. mjesto, izborili smo kvalifikacije i moramo biti sretni."

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo