DOŠAO JE I TAJ DAN / Dudu: Spreman sam za prvu momčad

Eduardo da Silva izjavio kako se osjeća spremnim da nastupi za prvu momčad Arsenala te da čeka poziv Wengera.

22.1.2009.
15:04
VOYO logo

"Mislim da sam spreman za prvu momčad, ali to ćete ipak morati pitati šefa Wengera. Osjećam se vrlo dobro na svakodnevnim treninzima, a radim vrlo žestoko. Naravno da se želim vratiti brz i jak. Sada je svaka utakmica za mene iznimno veliki korak. U glavi sam spreman, izjavio je Edardo da Silva za klupsku TV postaju nakon što je odradio svih devedeset minuta u utakmici rezervi Arsenala protiv rezervi Stokea (2:2).

"Sretan sam jer sam imao prilika, ulazio u njih, a to nije lako. Tek kad si omogućiš priliku, možeš zabiti gol, kazao je Dudu i dodajući "dugo je vremena prošlo otkad sam zadnji put igrao 90 minuta. Osjećam se mnogo bolje sad kad sam vidio da mogu odigrati cijelu utakmicu. Osjećam se daleko snažnije nego ranije i zato sam vrlo sretan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći korak za Eduarda je, naravno, povratak u kadar prve momčadi londonskog kluba.

"Zadovoljan sam jer sam 90 minuta bez problema odradio po vrlo teškom terenu i jakoj kiši. Trebao sam ove utakmice s rezervnom momčadi da povratim formu i steknem osjećaj za igru. Sad kad sam to učinio, jedva čekam zaigrati za prvu momčad. Spreman sam i čekam priliku", nagovijestio je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo