Dubrovčani skinuli četverogodišnje prokletstvo

Dubrovnik posljednjih dana živi za vaterpolo. Utakmice Eurolige posebno su atraktivne, a Jug CO je nakon četiri godine u klkučnoj utakmici rezultatom 13:6 potopio Jadran iz Herceg Novog!

27.3.2011.
14:43
VOYO logo

"Ozbiljno smo shvatili ovu utakmicu i pokazali smo da smo bolja momčad. U nama se probudio inat, i nakon četiri godine na našem smo bazenu pobijedili Jadran. Ovo je velik korak ka Final Fouru Dalekovod Eurolige koji se igra u Rimu. Očekuje nas još uzvratna utakmica u kojoj isto tako priželjkujemo pobjedu. Zahvaljujem publici koja nas je nosila cijelu utakmicu", izjavio je nakon utakmice vaterpolist Juga Sandro Sukno.

Vaterpolo groznica u Dubrovniku zahvatila je i brojne osobe iz javnog života Hrvatske. Napetu utakmicu na bazenu u Gružu pratili su i pjevač grupe Psihomodo Pop Davor Gobac u društvu TV i radio voditeljice Darije Mikulandre Žanetić, bivša dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica i brojni drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovački vaterpolisti idući tjedan gostuju u Rijeci na doigravanju za Triglav Jadransku ligu. Polufinale između Mladosti i Juga na rasporedu je u subotu u 18.00 sati, a finalna je utakmica u nedjelju 03.travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo