Igor Tudor o realizaciji / 'Drugi put će ući, ne može ni ući svaki put'

Igor Tudor je nakon gradskog derbija rekao da previše ne razmišlja o porazu Rijeke, niti drugom mjestu, već ide iz utakmicu po utakmicu, dok njegov kolega s klupe Splita žali zbog pada u drugom poluvremenu.

14.4.2014.
12:17
VOYO logo

"Zaslužena pobjeda, 1:0 na kraju nezgodan rezultat, čekaš do zadnje sekunde, obično u nogometu to tako i biva. Danas smo pokazali zrelost, jedno naše pravo lice, baš dobra utakmica naša. Apsolutno sam zadovoljan svim segmentima igre", izjavio je Igor Tudor nakon gradskog derbija bez obzira što realizacija nije bila na nivou.

"Na realizaciju ne možeš utjecati, to ovisi o individualnoj kvaliteti. Bitno je da se stvaraju prilike, danas ih je bilo, drugi put će ući, ne može ni ući svaki put. Veseli rezultat 1:0, trener je uvijek zadovoljan kad dobije na taj način, a igra dobro. To se dogodilo danas", zadovoljan je bio strateg Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je dodao da previše ne razmišlja o porazu Rijeke, niti drugom mjestu, već ide iz utakmicu po utakmicu. Njegovo kolega sa klupe RNK Split žali zbog pada u drugom poluvremenu.

"Imali smo bolji ulazak u utakmicu, jednu dobru situaciju za gol. Do tog gola ni Hajduk nije imao kvalitetne prilike, a kod tog gola se dogodio i jedan odbijanac. U drugom poluvremenu sigurno da ne mogu biti zadovoljan, Hajduk je bio čvrši i brži na svakoj lopti, konkretniji u duelima, to je moja zamjerka igračima", rekao je Ivan Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što smo trebali odraditi danas, nije uspjelo. Pokušali smo izmjenama dobiti hitrinu prema naprijed, promjenilili smo i sustav, ali nismo uspjeli", rekao je trener Splita i poručio da njegova momčad protiv Dinama u sljedećem kolu mora odigrati kvalitetnije nego protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo