DIDIER JE KRIV ZA SVE / Drogba srušio snove i Modriću i Dinamu

Image
Foto: AP Images

Uoči minhenskog finala zagrebački Dinamo je imao status nositelja u posljednjem pretkolu, a Modrićev Tottenham mjesto u kvalifikacijama Lige prvaka. Presudni jedanaesterac Didiera Drogbe oduzeo im je sve.

20.5.2012.
14:29
AP Images
VOYO logo

Chelsea je pobjedom u finalu nad Bayernom osigurao mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone. Time je tu mogućnost oduzeo gradskom suparniku Tottenhamu, koji je u engleskom prvnestvu završio na četvrtom mjestu.

Tako će 'Spursi' sljedeće sezone igrati u Europskoj ligi, ali najvjerojatnije bez Luke Modrića koji je dobio još jedan argument da napusti White Hart Lane. Uostalom, najvažniji kotačić Bilićevog stroja već je protekle sezone nekoliko puta naglasio da ga zanima isključivo Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je raspršio Modrićeve snove o Ligi prvaka u dresu Tottenhama, Didier Drogba je i zagrebačkom Dinamu oduzeo priliku da bude nositelj u posljednje pretkolu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, u slučaju hrvatskog prvaka nije sve izgubljeno - ukoliko ijedan nositelja ispadne u ranijoj fazi 'baraža' za Ligu prvaka, Dinamo će opet biti u poziciji da dobije lakšeg suparnika na toj zadnjoj stepenice prije skupina Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo