ne može joj oprostiti / Draženova majka Biserka o njegovoj tadašnjoj djevojci koja je upravljala kobnim Golfom: 'Ona je monstrum'

Njemica Klara se 24 godine nije oglasila, što muči Draženovu majku i zbog toga joj ne može oprostiti.

16.6.2017.
17:17
VOYO logo

Dvadeset i četiri godine je prošlo otkad nema najperspektivnijeg košarkaša Hrvatske, a i šire, legendarnog Dražena Petrovića.

Dražen je poginuo na njemačkom autoputu u crvenom golfu, a s njim u automobilu bile su njegova tadašnja djevojka Klara Szalantzy i njena prijateljica Hilal Edebal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hilal je preživjela iako je njen organizam teško oštećen, a tek je nedavno upoznala Draženovu majku Biserku, o čem smo već pisali.

Više pročitajte ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj se susret dogodio u Istanbulu i snimljen je, a izaći će u javnost i u obliku dokumentarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Draženova tadašnja djevojka Klara se uspješno oporavila od teške nesreće, a upravo je ona bila vozila auto tog kobnog dana, kada se vozilo zabilo u kamion.

Ona se kasnije udala za Olivera Bierhoffa i sve bi to bilo u redu da je rekla ijednu riječ nakon nesreće. No, Njemica se 24 godine nije oglasila, što muči Draženovu majku i zbog toga joj ne može oprostiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je monstrum. Nije čak ni sa Hilal u kontaktu. Nije ju posjećivala ni dok je bila bolesna iako su dugogodišnje prijateljice i igrale su košarku zajedno od malih nogu. Hilal je studirala u Americi i kada se vratila, Klara ju je pozvala da idu zajedno po Dražena na aerodrom u Frankfurt", rekla je Draženova mama, pišu 24 sata.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo