zadnja šansa za euro? / Dosta mu je klupe: Andrej Kramarić na korak do posudbe u Sampdoriju

Image
Foto: Jon Buckle/Press Association/PIXSELL

Kramarić se još uvijek nada mjestu među putnicima na Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine i svjestan je kako dres hrvatske vrste može izboriti jedino ukoliko će igrati

23.12.2015.
18:44
Jon Buckle/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Prema pisanju talijanskog tiska hrvatski napadač Andrej Kramarić bi ove zime mogao preseliti iz Leicester Cityja na posudbu u redove Sampdorije.

Kako navode najtiražnije dnevne novine talijanske regije Ligurija "Il secolo XIX", korak do prelaska u Sampu su još dvojica igrača lidera engleskog prvenstva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tunižanin Yohan Benalouane i Švicarac Gokhan Inler. Obojica su već igrala na Apeninina. Benalouane je u Leicester stigao ovoga ljeta iz Atalante, a igrao je i za Parmu i Cesenu, dok je Inler na King Power stadion stigao iz Napolija gdje je proveo četiri godine.

Kramarić je u Leicester stigao u siječnju ove godine iz Rijeke i u drugom dijelu prošle sezone zabio je tri gola u 15 nastupa. Međutim, otkako je ove sezone 'lisice' preuzeo talijanski stručnjak Claudio Ranieri, 24-godišnji hrvatski napadač je ispao iz kruga prvotimaca. 

Leicester City se senzacionalno nalazi na prvom mjestu engleskog prvenstva, a momčad predvode sjajni Jamie Vardy sa 15 i Ryad Mahrez sa 13 golova. Uz njih Kramarić je osuđen na mrvice i ove sezone je upisao svega četiri nastupa, pri čemu tri u Liga kupu postigavši jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić se još uvijek nada mjestu među putnicima na Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine i svjestan je kako dres hrvatske vrste može izboriti jedino ukoliko će igrati. Stoga je njegov odlazak na posudbu ove zime najizglednija opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo