pomoćnik izbornika / Dominiković: 'Švedska nas ničime ne može iznenaditi, dobro smo ih analizirali'

Pomoćnik izbornika Červara Davor Dominiković nije previše toga otkrio uoči same utakmice

26.1.2019.
20:07
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras od 20:30 sati u danskom gradu Herningu igra svoju posljednju utakmicu na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Borbu za medalje u nedjelju svi smo priželjkivali, ali prvenstvo ćemo završiti dan ranije u utakmici za peto mjesto protiv Švedske.

Pomoćnik izbornika Červara Davor Dominiković nije previše toga otkrio uoči same utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno krećemo s obranom 5-1, no koja će biti prva postava, to će odlučiti izbornik nakon zagrijavanja. Htio bih iskoristiti priliku i pohvaliti našu liječničku službu koja je odradila fantastičan posao na ovom prvenstvu i omogućili igračima da spremni dočekaju svaku utakmicu." 

Dominiković je siguran da će Hrvatska danas pokazati karakter koji ju je krasio cijelo prvenstvo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo dvije prijateljske utakmice protiv Švedske u 4. mjesecu, jednu smo pobijedilia drugu izgubili. U toj drugoj smo ostavili dobar dojam. Želimo danas opet pobijediti i na dobar način završiti prvenstvo. Želja svih nas je pokazati karakter koji nas je krasio cijelo prvenstvo, pa čak i u utakmici protiv Brazila, gdje smo svi kolektivno zakazali u prvom poluvremenu, ali smo u drugom opet pokazali da smo sjajna momčad, a posebno smo to pokazali u utakmicama s Francuskom i Njemačkom."

Šveđani ih, tvrdi Dominiković, ne mogu iznenaditi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ničime nas ne mogu iznenaditi, dobro smo ih analizirali. Ali radi se o reprezentaciji koja se strašno razvila pod islandskim izbornikom, dogodio im se jedan peh, ozljede prošlogodišnjeg MVP-ja s Eura Jima Gotfridssona. Međutim, imaju Kima Anderssona, Zachrissona, vratarski tandem Apelgreen i Palicka. Sigurno je da nemaju alibija i da će ići na pobjedu i boriti se do samog kraja, a tako moramo i mi."  

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo