VELIK PREOKRET MUĐUGORCA / Dodig u polufinalu Unicef Opena

Image

Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u polufinale "Unicef Opena", ATP teniskog turnira u nizozemskom 's-Hertogenboschu nakon što je u četvrtfinalu pobijedio Rusa Tejmuraza Gabašvilija 2:6, 6:1, 6:2.

16.6.2011.
18:43
VOYO logo

Ivan Dodig prošao je u polufinale ATP turnira u nizozemskom 's-Hertogenboschu nakon pobjede nad Rusom Tejmurazom Gabašvilijem 2:6, 6:1, 6:2.

Dodig je loše otvorio meč i vrlo brzo je izgubio prvi set. Međutim, tada je pala kiša zbog čega je uslijedila dvosatna pauza. Prekid je očito dobro došao 26-godišnjem Međugorcu jer je nakon povratka na teren uspio okrenuti meč na svoju stranu. U drugom setu je posve dominirao i sve je riješio s dva breaka, za 2:0 i 5:1. Odličnom igrom nastavio je i u odlučujućem, trećem setu. Prvo je oduzeo servis suparniku za 3:2, a potom i za 5:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig će u polufinalu igrati protiv protiv pobjednika susreta između Nijemca Denisa Gremelmayra i Cipranina Marcosa Baghdatisa. Bit će to njegovo treće polufinale ove sezone, ali i karijere. U Zagrebu je otišao do kraja, a na turniru u Barceloni je izgubio od prvog tenisača svijeta Španjolca Rafaela Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo