DOBRA, ALI I POTENCIJALNO OPASNA VIJEST IZ DINAMA: /

Maksimir bi opet mogao biti pun

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Povratak navijača na Maksimir ne bi trebala biti iznimka, popularne cijene ulaznica bit će i za prvi europski ispit.

13.7.2015.
17:17
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Dinamo dočekuje luksemburskog prvaka Folu Esch, a dvoboj se igra u srijedu u 21 sat. Iz redova hrvatskog prvaka su objavili i cijene ulaznica na svojim službenim stranicama.

"Blagajne će raditi u ponedjeljak i utorak od 10 do 19 sati, a na dan utakmice će se ulaznice prodavati od 10 do 21:45. Modri će za ovu utakmicu prodavati i ulaznice za tribinu jug jer gosti iz Luksemburga nemaju organizirani dolazak svojih navijača", stoji na stranicama Dinama, a cijene su popularne. Od 10 kuna za Tribine sjever i jug, 20 za Tribinu istok, te 30 kuna za Zapad dolje. I to je dobra vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Potencijalno opasna je ta da opet u prodaji nije središnji dio 'Sjevera', sektor broj 3, gdje je pred derbi s Hajdukom stajala manja grupica od 50-ak navijača koji podržavaju Zdravka Mamića. Policija ih je morala pomaknuti skroz u kut tribine radi sigurnost, jer je stiglo 5.000 BBB koji baš nemaju isto mišljenje kao i oni. Pretpostavljamo, opet će te ulaznice pripasti 'Mamićevcima', što u najavi znači - probleme. Imati dvije sukobljene frakcije na istoj tribini baš i nije najpametnije, osim ako ne priželjkujete nerede ili trenirate spremnost interventne policije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo