DINAMOVO ODBJEGLO ČUDO OD DJETETA IMA NOVI KLUB: / U Maksimiru se sigurno nisu nadali da će samo toliko zaraditi na njemu

Image
Foto: Besiktas/Twitter

Riječ je o 18-godišnjaku kojem se predviđa sjajna karijera

31.1.2020.
17:27
Besiktas/Twitter
VOYO logo

Turski velikan Bešiktaš potpisao je profesionalni ugovor s 18-godišnjim nogometašem iz Bosne i Hercegovine Ajdinom Hasićem, službeno je potvrđeno.

On je bio član zagrebačkog Dinama kojeg je napustio prije više od godine dana nakon što nije htio potpisati novi ugovor iako su mu ga modri poslali već je samo potpisao raskid i krenuo u potragu za novom momčadi, a posljednju godinu je trenirao s Bešiktašem za koji je u konačnici i potpisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javljaju Sportske novosti, Dinamo će za njega dobiti 400 tisuća eura naknade za razvoj igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili na sudu

Tom 18-godišnjaku se predviđa sjajna budućnost. Oko Hasića je već u Dinamu počeo “ples milijuna” i nema sumnje kako su Modri ostali bez igrača zbog kojeg bi se u klupsku blagajnu slili novi milijuni. Pisalo se ranije da je Hasić na meti klubova poput Barcelone i Real Madrida.

Dinamo je krenuo u pravnu bitku zbog načina na koji ih je Hasić napustio, koju je i dobio, a nogometaš je cijelu godinu nakon toga proveo bez da je zaigrao, ali i tome je došao kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo