DINAMOV SUPARNIK IZBJEGAO BLAMAŽU: / Bavarci se uz pomoć suca provukli protiv autsajdera

Image
Foto: AFP

Bayern, Dinamov suparnik iz skupine Lige prvaka, izvukao se protiv Augusburga. Guardiolina momčad upisala je i četvrtu pobjedu u 4.

12.9.2015.
17:38
AFP
VOYO logo

Augsburg je prošle sezone uspio šokirati Bavarace pobjedom 1:0 na Allianz Areni. Možda se Bayern tad i opustio jer je u 32. kolu već osigurao naslov prvaka, no sad je najbolja njemačka momčad napravila sve za pobjedu.

Slavio kao LeBron

Esswein je za goste zabio iz prvog udarca u okvir i proslavio u stilu LeBrona Jamesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Guardiolina momčad navalila na goste kao pas na "masnu krpu". Prije izjednačenja, imao je Bayern čak 14 udaraca prema vratima, ali je tek 15. ušao u gol. Na dodavanje Thomasa Müllera zabio je Lewandowski. Bayern je do pobjede došao u 90. minuti, nakon što im je sudac "izmislio" penal. Imat će za čim žaliti gosti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Augsburga, sljedeće srijede, dok na Maksimiru igraju Dinamo i Arsenal, Bavarci gostuju kod Olympiacosa.

Bavarci humanitarci

Igrači Bayerna su, kako je i najavljeno, na teren izašli u pratnji sirijske djece koja su zbog ratnog vihora izbjegla u Njemačku. Bayern će otvoriti kamp za izbjeglice i uplatiti im milijun eura pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva gola Aubameyanga iz penala

Borussia Dortmund slavila je u gostima kod Hannovera. Doamćini su poveli golom Sobiecha (18.), a do poluvremena su preokrenuli Aubameyang (11 m - 35.) i Mkhitaryan (44.). Ponovno je Sobiech bio strijelac (53.) i izjednačio na 2:2, a nade Hannovera pokopao je Felipe autogolom u 67. minuti, skrenuvši udarac Aubameyanga u vlastitu mrežu i pokvarivši mu 'hat-trick'. Aubameyang je u 85. minuti iskoristio još jedan udarac s bijele točke, pogodio je "panenku" za konačnih 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer Leverkusen je iznenađujuće kod kuće poražen od novaka u ligi Darmstadta 0:1. Strijelac jedinog pogotka bio je Turčin Aytac Sulu u 8. minuti. Hertha je svladala Stuttgart 2:1, dok su Ingolstadt i Wolfsburg odigrali 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo