oproštaj s euroligom / Dinamo protiv Celtica igra za lovu i imidž, Škoti zazelenili grad

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Mirno društvo u zeleno-bijelim dresovima naoružalo se kriglama piva te uživa u sunčanom danu i zagrijava se za dvoboj koji će se odigrati u 19 sati.

11.12.2014.
14:02
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Dečki s Maksimira večeras se u 19 sati protiv Celtica opraštaju s Euroligom. Susret nema neku natjecateljsku draž, a škotski prvak je, uz Red Bull, već izborio drugi krug.

To svejedno nije zaustavilo škotske navijače da posjete i zazelene Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Maksimiru su objavili da je u hrvatsku metropolu pristiglo oko 1.000 gostujućih navijača, a oni su od ranog jutra zauzeli pozicije u Tkalčićevoj i Bogovićevoj ulici.

Mirno društvo u zeleno-bijelim dresovima naoružalo se kriglama piva te uživa u sunčanom danu i zagrijava se za dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako ne možemo proći dalje Celticu pridajem veliku važnost. Pobjeda donosi novac, poboljšanje koeficijenta, ali i imidž uspjeha protiv kluba bogate tradicije", rekao je Zoran Mamić uoči ogleda.

"Najviše me bole porazi od Aalborga u Maksimiru i Celtica u Glasgowu. Najgore je kada igraš dobro i izgubiš. Teško je reći hoće li maksimirska utakmica s Celticom biti slična onoj u Glasgowu. Mislim da smo izašli iz krize. Pobjedama protiv Istre i Rijeke, vratilo nam se i dobro raspoloženje", zaključio je strateg modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su 1963. godine na današnji datum u uzvratnoj utakmici 2. kola Kupa pobjednika kupova pobijedili Celtic u Zagrebu rezultatom 2-1. Koji rezultat predviđate večeras?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo