PAPRENE CIJENE ZA PORTO / Dinamo počastio Čačića novim ugovorom

Image
Foto: PIXSELL

Također, Dinamo je na svojoj internetskoj stranici objavio cijene ulaznica za prvu utakmicu protiv Porta. A one su paprene.

8.9.2012.
14:21
PIXSELL
VOYO logo

Treneru Dinama AntiČačiću produljen je ugovor s Modrim klubom do 2014. godine! Odluka je to Izvršnog odbora kluba koji se u petak, 7. rujna, sastao u prostorijama GNK Dinamo. Ugovor s Čačićem klub će produljiti do 1. lipnja 2014. godine. Pod Čačićevom palicom Dinamo bilježi samo uspjehe, a njihov je vrhunac nedavni plasman Modrih u Ligu prvaka, drugu godinu zaredom. Pribrojimo li tome čak 32 utakmice bez poraza kojima se Čačić može pohvaliti, ovakva je nagrada kluba i više nego logična.

No, to nije sve. IO donio je odluku i o isplati posebne nagrade treneru Čačiću i to u iznosu jednakome njegovim jednogodišnjim primanjima. Naravno, svoj će dio dobiti i igrači – bit će nagrađeni prema pravilniku kluba.

Također, Dinamo je na svojoj internetskoj stranici objavio cijene ulaznica za prvu utakmicu protiv Porta. A one su paprene. Za Zapad dolje navijači će morati izdvojiti 400 kuna, Zapad gore i Istok stoje 300 kuna, dok ćete na Sjever moći za 200 kuna. Bit će zanimljivo vidjeti kakva će biti potražnja za ulaznicama sada kada više nema karata po popularnim cijenama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo