DINAMO ODBIO BOGATU PONUDU EUROPSKOG VELIKANA: / Modri pokazali da s njima nema šale, pogledajte koliko traže za svog dragulja

Image

Ove sezone ključna je karika momčadi Zorana Mamića

1.2.2021.
13:16
VOYO logo

Dinamov nogometaš LovroMajer (23) ove sezone igra u sjajnoj formi i svojim nastupima privukao je pažnju brojnih europskih velikana. Prije tjedan dana Talijani su objavili da je za njega splavni prvoligaš iz te zemlje, Fiorentina, ponudio deset milijuna eura i bonuse, ali da su ih Modri odbili jer za svojeg dragulja traže 15 milijuna.

U subotu je stigla vijest da je na Maksimir stigla nova ponuda za Majera. Francuski Olympique Marseille je za veznjaka navodno ponudio 12 milijuna i 4 milijuna eura bonusa, uz postotak od budućeg transfera. Francuski velikan navodno je poslao ukupno tri ponude na adresu kluba i sve su tri odbijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Marseilleu su opako zagrizli za njega, no za sada im na putu stoji 15 milijuna i bonusi koliko Modri navodno žele za njega. Zbog toga se ne očekuje da bi zadnjeg dana zimskog prijelaznog roka mogao tamo završiti, prvenstveno jer ime je preskup, ali šef Marseillea Pablo Longoria ga silno želi pa bi do transfera moglo doći na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo