Dimitrijević: Tek ću reći sve i svašta

Sada već bivši igrač Zvezde preti iznošenjem prljavog veša

12.4.2013.
11:50
VOYO logo

Miloš Dimitrijević očekivano je dobio spor sa Crvenom zvezdom, a za Novosti je izjavio da će više detalja o svemu što se desilo reći kada zvanično postane slobodan igrač.

Podestimo, Dimitrijević je četvrti fudbaler Zvezde koji je u poslednjih pet meseci dobio raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSS, a razlog su uvek nagomilane neisplaćene zarade iz ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pre Dimitrijevića, Marakanu su na isti način napustili Marko Perović i juniori Nikola Šakić i Filip Janković.

- Nije još sve gotovo, jer čekam da dobijem rešenje da sam slobodan. Do tada, svakodnevno izvršavam profesionalne obaveze i treniram s ekipom. Dok ne dobijem odluku ne bih da govorim više. Tek tada ću da kažem sve i svašta o razlozima zbog čega je ovako. Mada se već i zna da su uzroci pre svega mala minutaža u poslednjih šest meseci i dugovanja kluba prema meni. Ipak, malo vremena na terenu bilo je presudno za ovakav korak. Ni meni ni klubu nije u interesu da budem ovde, a da ne igram i da primam platu, odnosno da se uvećava dug. Ne znam još šta dalje. Kad dobijem raskid napismeno, tek tada ću videti šta ću i kako ću - izjavio je Dimitrijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo