TOTTENHAM ISPUSTIO POBJEDU / Defoe zapucao penal

Spursi su kod Evertona vodili 2:0 sve do 78. minute, a onda u osam minuta sve prokockali. Defoe promašio penal za pobjedu u četvrtoj minuti nadoknade vremena.

7.12.2009.
9:25
VOYO logo

Sve do 78. minute Tottenham je na gostovanju kod Evertona imao sigurno 2:0 vodstvo u susretu 15. kola engleskog nogometnog prvenstva. No, tada kola za Spurse kreću nizbrdo i utakmica je završila bez pobjednika 2:2.

Tottenham je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade kod rezultata 2:2 imao i jedanaesterac, no Jermain Defoe je bio neprecizan i domaćin je ipak iščupao bod. Golove za Spurse zabili su Defoe (47) i Michael Dawson (59), dok su strijelci za domaći sastav bili Louis Saha (78) i Tim Cahill (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar igrao je za Tottenham do 88. minute, dok je Vedran Ćorluka igrao svih 90 minuta. Luka Modrić još uvijek se nije oporavio.

U prvom susretu igranom u nedjelju Fulham je slavio protiv Sunderlenda 1:0, a pogodak odluke zabio je Bobby Zamora u sedmoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Chelsea (36) ispred Manchester Uniteda (34), Arsenala (28) i Tottenhama (27). Na začelju je Portsmouth sa svega deset bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo