DALIĆ DEFINITIVNO OSTAO BEZ KLJUČNOG VATRENOG: / Potvrdila se najgora prognoza: 'Idem na operaciju, sve ostalo bi bilo gubitak vremena'

Image

Sigurno će propustiti dvije rujanske utakmice

26.8.2019.
9:17
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija morat će dva rujanska gostovanja u Slovačkoj i Azerbajdžanu odraditi bez AndrejaKramarića. On je u razgovoru za Tportal potvrdio da ide na operaciju nakon što mu silni tretmani nisu smanjili bol u koljenu.

Otkrio kad se vraća

"Liječnik mi je savjetovao da odem na operaciju jer se razlog svih tih problema ne zna. Sve ostalo bi bilo samo gubitak vremena. Čekao sam do nedjelje, hoće li biti kakvih pomaka, ali kako nema, prelomio sam u sebi i odlučio se na operaciju. Ovog ponedjeljka ću pod nož", otkrio je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Hoffenheim's Croatian forward Andrej Kramaric (C) celebrates after he scored his team's first goal during the UEFA Champions League Group F football match between TSG 1899 Hoffenheim and Olympique Lyon in Sinsheim, on October 23, 2018., Image: 392343845, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Dodao je i da se radi o rutinskom zahvatu i da bi za tri tjedna već mogao biti na terenu.

Vatreni u sklopu kvalifikacija za Euro 6. rujna igraju protiv Slovačke u Trnavi, a potom putuju u Baku gdje 9. rujna igraju protiv Azerbajdžana. Reprezentacija se okuplja 2. rujna u Zagrebu gdje će trenirati do putovanja u Slovačku koje je zakazano za 5. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo