NJEMAČKA BRUJI O KOVAČU: / 'Ovo bi mogao biti početak njegove ere. On za mene nikada nije bio upitan'

Image
Foto: Profimedia

Nekadašnji hrvatski izbornik osvojio je dvostruku krunu u svojoj prvoj sezoni na klupi velikana

29.5.2019.
17:03
Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš i bivši izbornik Niko Kovač napokon je došao na svoje. Cijelu sezonu trpio je niske udarce na klupi Bayerna. Ne samo od nogometne javnosti nego i od onih koji su ga prije godinu dana imenovali trenerom. Međutim, mišljenje o njemu promijenili su gotovo svi njegovi kritičari kada je prije desetak dana Bayern razbio Eintracht i potvrdio naslov prvaka, pa tjedan dana kasnije kada je u finalu Kupa pomeo Leipzig.

Odlična završnica

"Te dvije utakmice bile su izvanredne. Ova završnica došla je kao kompenzacija za sve poteškoće koje smo imali tijekom cijele sezone. U proljetnom dijelu odigrali smo puno više dobrih i atraktivnih utakmica nego slabijih. Ako se ta brojka dodatno poboljša, onda bi ovo mogao biti početak ere pod Nikom Kovačem. Za mene on nije bio upitan niti u jednom trenutku. Na pravom smo putu i vrlo sam samouvjeren kada je u pitanju nova sezona", poručio je u srijedu putem Sport Bilda predsjednik Bayerna UliHoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Velika je ovo satisfakcije hrvatskom stručnjaku pogotovo jer lani nije dobio niti jedno pojačanje. Njemački prvak već je doveo dva nova igrača za iduću sezonu, a tu im nije kraj pa će Kovač drugu sezonu na klupi prvaka dočekati s puno jačim sastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo