TUČNJAVA TORCIDE I ARMADE / 'Čudim se što nema mrtvih, izgledalo je strašno'

Image
Foto: Arhiva/Dražen Prša/Vecernji list

U nedjelju su se na autocesti u blizini Zagreba potukli navijači Hajduka i Rijeke. Svjedoci tvrde da je to bio pravi navijački rat, tukao je tko je koga stigao, letjele su boce i drugi predmeti, pa je pravo čudo što nije bilo teže stradalih osoba.

27.5.2013.
10:31
Arhiva/Dražen Prša/Vecernji list
VOYO logo

Sve se odigralo na odmorištu Desinec kod Jastrebarskog na autocesti prema Zagrebu. Autobus s riječkim navijačima zaustavio se na parkiralištu, a iz njega su izletjeli navijači i počeli se tući s dečkima iz kombija splitskih registarskih oznaka.

Nakon toga su se na zaustavnoj traci autoceste masovno počeli zaustavljati automobili splitskih registracija iz kojih su sitrčavali navijači i uključivali se u tučnjavu, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to pravi navijački rat, tukao je tko je koga stigao, letjele su boce i drugi predmeti, a suprotstavljene strane su se čak gađale i zapaljenim bakljama. Sve je nijemo promatralo 10-tak dežurnih policijaca koji su pozvali pojačanje, pa je tek pedeset specijalaca uspjelo zaustaviti makljažu koja se u jednom trenutku preselila i na samu autocestu.

"Čudim se što nema mrtvih, jer izgledalo je strašno", rekla je šokirana radnica na odmorištu Desinec za Slobodnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike