POČELE KVALIFIKACIJE ZA SP / Čudesan preokret Iraca, Džeko i društvo zabili osam komada

Image

Selekcija BiH na impresivan je način započela kvalifikacije u skupini G slavivši kod Lihtenštajna s čak 8:1, a po tri su zgoditka postigali Edin Džeko i Vedad Ibišević.

7.9.2012.
21:17
VOYO logo

ZAGREB - Nogometaši Irske napravili su čudesan preokret svladavši u susretu C skupine kvalifikacija za SP u gostima Kazahstan s 2:1, iako su do 90. minute gubili s 0:1.

Robbie Keane u 89. i KevinDoyle u 90. donijeli su Ircima tri boda i spasili ih sramote, jer su Kazahstanci dugo, od 37. minute, vodili pogotkom Konisbajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Selekcija BiH na impresivan je način započela kvalifikacije u skupini G slavivši kod Lihtenštajna s čak 8:1, a po tri su zgoditka postigali EdinDžeko i VedadIbišević.

Nogometaši Rusije također su pobjedom su započeli kvalifikacije za SP 2014 svladavši u Moskvi selekciju Sjeverne Irske s 2:0 pogocima ViktoraFajzulina (30) i RomanaŠirokova (78-pen). Bila je to prva utakmica FabijaCappela na klupi Rusije, čija igra nije oduševila malobrojne navijače na stadionu Lokomotive. U ovoj skupini su još Azerbajdžan i Izrael odigrali 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini Gruzija je slavila u Tbilisiju protiv Bjelorusije s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo