REKORD / Crveni karton zaradio u trećoj sekundi!

Image

Engleski napadač David Pratt već u trećoj sekundi nogometne utakmice krvnički je nagazio na protivničkog igrača te je zaradio rekordno brzo isključenje.

29.12.2008.
15:40
VOYO logo

LONDON - David Pratt (21), napadač engleskog nižerazrednog kluba Chippenham Towna, postavio je proteklog vikenda neslavni rekord u nogometu jer je isključen samo tri sekunde nakon početka utakmice.

Pratt je u dvoboju Southern Premier lige s Bashleyem već nakon tri sekunde krvnički nagazio protivničkog igrača i sudac mu je pokazao izravni crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji rekord za profesionalne igrače držao je igrač Bologne Giuseppe Lorenzo koji je 1990. isključen nakon svega deset sekundi, a u engleskom nogometu rekord od 13 sekundi posljednjih je osam godina držao vratar Sheffield Wednesdaya Kevin Pressman.

Inače, u Guinessovoj knjigi rekorda kao najbrže isključenje, ali u amaterskom nogometu, stoji izbacivanje Engleza Leea Todda 2000. nakon svega dvije sekunde. Todd je na centru odmah nakon sučeva zvižduka opsovao djelitelja pravde jer mu je žvižduk bio "preglasan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo