RUKOMETAŠI SU U MODI / 'Croatia Express' gazi sve pred sobom!

Image
Foto: Pixsell

Hrvatski rukometaši nastavljaju nizati pobjede na olimpijskom turniru u Londonu. U susretu 3. kola B skupine razbili su Mađarsku 26:19 i s maksimalnih šest bodova nakon tri kola već osigurali plasman u četvrtfinale.

2.8.2012.
17:21
Pixsell
VOYO logo

HRVATSKA - MAĐARSKA 26:19 (11:9)

LONDON. Dvorana Copper Box; Suci: Kenneth Abrahamsen (NOR) i Arne Kristiansen (NOR).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA:

Losert, Alilović; Balić 1, Duvnjak 4, Lacković 1, Kopljar 1, Vori 4, Gojun 1, Horvat 3, Vuković 1, Buntić, Štrlek 3, Čupić 7 (3), Ninčević. Izbornik: Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAĐARSKA:

Fazekas, Mikler; Ilyes 2, Csaszar 4 (3), Mocsai 3, Ivancsik 1, Harsanyi 2, Renialdo Perez, Mikler, Nagy 4, Gulyas, Vadkerti 3, Zubai, Schuch, Lekai.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SEDMERCI: Hrvatska 3/3, Mađarska 3/3.

ISKLJUČENJA: Hrvatska 12 minuta, Mađarska 6 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon savršenog starta protiv Južne Koreje i Srbije, hrvatski rukometaši su lakoćom pobijedili i Mađarsku. Bila je to utakmica u kojoj su odabranici Slavka Goluže odigrali koliko je trebalo za novu pobjedu.

Iako su Mađari po tradiciji čvrst i neugodan suparnik, ovoga puta nisu imali izgleda protiv 'Kauboja'. U prvom poluvremenu još su i imali nekakve šanse, na odmor su otišli s dva gola minusa (11:9), no u nastavku utakmice su Golužini igrači ubacili u višu brzinu i brzo prelomili dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

U 35. minuti Hrvatska je imala do tada najvećih pet razlike (15:10), pet minuta kasnije i plus šest (18:12). Sredinom drugog poluvremena hrvatska prednost je porasla za još jedan gol (20:13), a istih +7 je bilo i na kraju susreta.

Najefikasniji igrači u hrvatskim redovima bili su Ivan Čupić sa sedam golova, dok su Igor Vori i Domagoj Duvnjak zabili četiri gola. Fenomenalni Mirko Alilović je sakupio čak 18 obrana. Mađare su predvodili Gabor Csaszar i Laszlo Nagy s po četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

U susretu četvrtog kola Hrvatska će 4. kolovoza igrati protiv Danske.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike