CRO COP TESTIRAN NA DOPING: / Stigla i prozivka od suparnika! 'Ako se to dogodi samo ću otići u Hrvatsku...'

Image
Foto: Instagram/Cro Cop

Borba je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju

14.2.2019.
17:41
Instagram/Cro Cop
VOYO logo

Mirko Cro Cop Filipović ove se subote vraća u ring. U sklopu Bellatora 216 borit će se s Amerikancem RoyemNelsonom. bit će to ujedno prilika hrvatskom majstoru borilačkih vještina da mu uzvrati za poraz iz 2011.

Filipović i ostali borci stali su pred novinare u utorak navečer, a poznati MMA insajder Ariel Helwani otkrio je kako je svih šest boraca sudionika Bellatorova medijskog dana završilo na testiranju za doping. među njima je i bio i Mirko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenirao kao nikad prije

"Dobro se osjećam. Devet pobjeda za redom? Izbjegao sam ozljede i trenirao kao nikad prije. Vjerujem da sam bolji no ikad, imam 44-godine, ali u dobroj sam formi. Boljoj no što sam bio u najboljim godinama, a i iskusniji sam i opušteniji. Osjećam se dobro, a to je najvažnije", poručio je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O borbi je progovorio i Nelson te je poručio kako se nije previše osvrtao na njihov prvi meč, jer to nema smisla s obzirom na to da je prošlo osam godina.

'Hvali' liječnike

"Nikada ne gledaš prošle borbe, možda pogledaš što si radio, što si napravio krivo. Bitno je da izađeš u kavez i odradiš posao kako treba", kazao je amerikanac, čije riječi prenosi Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da Mirko nije izgubio tri ili četiri godine. Cro Cop se vratio i ima nevjerojatan niz, no ne znam što je razlog tomu. Kad se povukao iz naše prošle borbe, imao je borbu, odradio je operaciju i oporavak te se vratio nakon samo četiri mjeseca. Mislim da bi njegovi liječnici trebali doći ovdje u NFL i pomoći dečkima koji imaju problema s koljenima. Možda bi se mogli vratiti nakon tjedan dana", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na moguće umirovljenje u slučaju poraza.

"Ukoliko me pobijedi, neću se morati umiroviti. Samo ću otići u Hrvatsku i pronaći si dobre doktore. Borit ću se dok osjećam želju za natjecanjem. Kad me pobijedi borac koji to zapravo ne bi trebao, to će biti dokaz da se više ne želim baviti ovim sportom", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo