ISKRENI ISTUP / Cro Cop: 'Miočić mi nije čestitao na pobjedama, a njegova obitelj je navijala protiv mene'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

'To je stvar između mene i njega. I na tome treba i ostati'

21.8.2019.
11:29
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Stipe Miočić pobijedio je Daniela Cormiera pa vratio titulu teškaškog prvaka UFC-a, što su zli jezici iskoristili kako bi "utrljali na nos" MirkuCro Copu Filipoviću činjenicu da javno nije čestitao Amerikancu hrvatskog porijekla na velikom uspjehu.

Naime, Cro Cop je iznimno aktivan na društvenim mrežama, pa kad ništa nije napisao povodom Miočićeve pobjede, to se shvatilo kao ljubomoru. Naravno, to je ponukalo jednog od najvećih hrvatskih boraca na reakciju u njegovu stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taman kad čovjek pomisli da ga ništa ne može iznenaditi, vidim da su se hrvatski portali uključili u raspravu jesam li ili nisam čestitao Stipi Miočiću. Pa je l' moguće? Pa još ne vjerujem ni da postoje osobe kojima je toliko dosadno i toliko dobro u životu da se zamaraju s nečim toliko trivijalnim poput jesam li ja nešto čestitao ili ne?! Pa je l' moguće to? Pa što koga briga jesam li ili nisam? A vidim da je, nažalost", napisao je Mirko na Facebooku pa nastavio:

"Moj odnos s Miočićem je moja privatna stvar i ako imam potrebu nešto mu reći ili poslati onda to napravim. I to na njegov privatni broj. A praviti javnu temu od nekakvog čestitanja je sramota. Prvo od pojedinaca koji su toliko plitki i da to uopće spominju, a drugo da to mediji još potenciraju. Sramota. Možda griješim, ali nisam primijetio da je itko od medija ili pojedinaca koji meni šalju poruke s pitanjem "jesi čestitao Stipi" to isto pitanje postavio Miočiću za mene nakon što sam osvojio Rizinov pojas. Naravno da nije. Jer je to nebitno. I stvarno je. To je privatna stvar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na čudan odnos Stipine obitelji na njega samoga, a i činjenicu da mu Stipe nije čestitao kad je osvojio Rizinov pojas.

"I nebitno je što su ljudi jako bliski Stipi (pojedinci iz njegove obitelji) javno navijali protiv mene. I pisali komentare pune mržnje za mene uoči borbe. I dan danas to ničim izazvani rade. Nebitno je jer te osobe meni ništa ne znače i to sigurno nije Stipin stav. A i ti me samo i mogu mrziti i ništa više. A Stipe je zaista sjajan lik i veliki šampion i ima sav mogući respekt i simpatiju s moje strane. I poslao sam mu čestitku, naravno. Jer mi je drag i jer ju je zaslužio. Ali mogao sam i ja dobiti čestitku od njega nakon osvajanja, ali nisam. Ali to je opet stvar između mene i njega. I na tome treba i ostati. Pozdrav!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo