BORBA ZA SEDMO MJESTO PREMIERLIGE / Ćorluka se nada eurosceni

Image

Tottenham je deseta momčad prvenstva, a posljednje koje vodi u Europu je tri mjesta više. Hrvatski reprezentativac smatra da je dostižno.

30.4.2009.
9:47
VOYO logo

Unatoč gostujućem porazu (5-2) nogometaša Tottenhama kod Manchester Uniteda prošlog vikenda, Vedran Ćorluka i dalje gaji nade u izlazak londonskog kluba u Europu.

"Ima puno momčadi koje se bore za sedmo mjesto, posljednje koje vodi u Europu. I mi smo jedna od njih. Bit ćeto  teško ostvariti", citira 23-godišnjega hrvatskog braniča Sport.co.uk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri kola prije kraja Premiershipa Tottenham drži deseto mjesto. U novoformirani Kup UEFA-e (Europa League) ući će sedmoplasirana momčad nakon 38 kola.

"Jedini cilj koji si moramo postaviti jest pobijediti u što više utakmica do kraja sezone. Onda ćemo vidjeti na koju će nas to poziciju dovesti. Nakon starta kakav smo mi imali ove sezone, finiš u gornjoj polovici ljestvice bio bi svakako upsjeh. Moramo planirati utakmicu po utakmicu i vidjeti što će vrijeme donijeti", mišljenja je Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo čudna sezona. Imali smo očajan početak kojeg nitko nije očekivao. Bio je to šok. No vratili smo se snažno nakon toga i tek sad igramo nogomet kakav smo trebali igrati cijelo vrijeme", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo