Moćni gosti / City uvalio Tottenhamu pet komada

Image
Foto: Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL

City rezultatski nadigrao Tottenham, ali se ključni trenutak zbio u 49. minuti kada je igrač domaćih Danny Rose kod rezultata 1-0 za City skrivio kazneni udarac i dobio crveni karton, a moćni gosti su potom lako realizirali tu prednost.

30.1.2014.
9:16
Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Manchester Citya pobijedili su u derbiju u Londonu Tottenham s 5-1 i preuzeli vodstvo na ljestvici Engleske lige, dok je Chelsea kod kuće odigrao samo 0-0 protiv West Hama.

City rezultatski nadigrao Tottenham, ali se ključni trenutak zbio u 49. minuti kada je igrač domaćih Danny Rose kod rezultata 1-0 za City skrivio kazneni udarac i dobio crveni karton, a moćni gosti su potom lako realizirali tu prednost. Pogotke su za City dali Aguero (15), Yaya Toure (50pen), Džeko (54), Jovetić (78) i Kompany (89), dok je strijelac za domaće bio Capoue (59). Manchester City je iskoristio jučerašnji kiks Arsenala kod Southamptona (2-2) i vodi s 53 boda, "topnici" su drugi s 52, a Chelsea treći s 50 bodova jer večeras na Stamford Bridgeu nisu uspjeli slomiti otpor West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnu utakmicu odigrali su susjedi Aston Villa i WBA (4-3). Gosti su nakon samo devet minuta poveli s 2-0, Aston Villa do 37. minute preokrenula u 3-2, da bi WBA u 43. minuti izjednačio na 3-3. Konačnih 4-3 postavio je Benteke u 64. minuti. Sunderland je borbi za ostanak pobijedio Stoke City s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo