ARSENAL PAO NA GOSTOVANJU / City opet kiksao, novo slavlje Chelseaja

Image
Foto: PIXSELL

U 31. kolu engleske Premier lige Queens Park Rangers, Wigan i Bolton upisali su važne pobjede u borbi za opstanak.

31.3.2012.
19:16
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - U 31. kolu engleske Premier lige Queens Park Rangers, Wigan i Bolton upisali su važne pobjede u borbi za opstanak, dok je Manchester City jedva izvukao remi protiv Sunderlanda, bilo je 3-3. To znači da vodeći Manchester United, koji u ponedjeljak gostuje kod Blackburna, može pobjeći Cityju na pet bodova prednosti.

Sunderland je do 85. minute vodio sa 3-1 protiv Manchester Cityja, ali ipak nije uspio doći do pobjede. Primili su dva gola u dvije minute. Remi Cityju u završnici utakmice donijeli su svojim pogocima Balotelli (85) i Kolarov (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolton je ostvario važnu pobjedu u borbi za ostanak, svladavši u gostima Wolverhampton sa 3-2, a Klasnić je za Bolton igrao do 70. minute. Pogotke za Bolton zabili su MartinPetrov (63-11m), MarcosAlonso (80) i KevinDavies (84), dok su strijelci za Wolverhampton bili Kightly (53) i Jarvis (88).

NikicaJelavić igrao je do 87. minute za Everton, koji je svladao West Bromwich sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbi za mjesta koje vode u Ligu prvaka Chelsea je u gostima pobijedio Aston Villu sa 4-2, dok je Arsenal izgubio od Queens Park Rangersa sa 1-2.

Chelsea je vodio 2-0 protiv Aston Ville golovima Sturridgea (9) i Ivanovića (51), da bi Villa poravnala preko Collinsa (77) i Lichaja (80). Ipak, u završnici susreta Ivanović (83) i Torres (90+2) zabijaju za pobjedu Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Queens Park Rangers je pobijedio Arsenal sa 2-1, a strijelci za domaćine bili su Taarabt (22) i Sa. Diakite (66), dok je pogodak za Arsenal zabio Walcott (37).

U nedjelju igraju Newcastle - Liverpool, te Tottenham - Swansea, a u ponedjeljak je na rasporedu utakmica Blackburn - Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo