nastavak crnog niza /

Chelsea nanio 'Redsima' novi poraz, Mata pogodio za tešku pobjedu Uniteda

Image
Foto: AP Images

U derbiju 11. kola Engleske lige Chelsea je u gostima pobijedio Liverpool i potvrdio vodeće mjesto ljestvice.

8.11.2014.
16:47
AP Images
VOYO logo

Jose Mourinho još je jednom očitao lekciju Liverpoolu, te svladao svog bivšeg učenika sa Stamford Bridgea Brendona Rodgersa. Vodio je Liverpool na Anfieldu od 9. minute, no moćni Chelsea je preokretom upisao novu pobjedu i ostavio Liverpool na 15 bodova iza sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je do pobjede na Anfieldu došao preokretom nakon što je Liverpool poveo preko Emre Cana u 9. minuti. U 14. minuti Garry Cahill je izjednačio, a u 67. minuti Diego Costa je nakon velike gužve donio pobjedu Chelseaju. Diegu Costi to je 10. pogodak sezone s kojim se izjednačio na prvom mjestu ljestvice strijelaca sa Sergiom Aguerom.

Chelsea je povećao svoje vodstvo, londonski klub ima 29 bodova, Southampton je drugi s 22, a City je treći s 20 bodova, dok je Liverpool s drugi porazom u zadnje dvije utakmice sedmi s 14 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je tek pogotkom Juana Mate u 67. minuti slomio kod kuće otpor Crystal Palacea, dok je Southampton nastavio s odličnim igrama i domaćom pobjedom protiv Leicester Citya od 2-0 došli su na drugo mjesto ljestvice s četiri boda manje od Chelsea. Oba zgoditka za "Svece" zabio je Shane Long.

West Ham United i Aston Villa su odigrali bez zgoditaka.

Chelsea je i dalje vodeći, londonski klub ima 29 bodova, Southampton je drugi s 25, a City je s utakmicom manje treći s 20 bodova. West Ham je ostao četvrti s 18 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo